07.08.2013 - 10:06
[pr] Roncho: LazBanika: ve bursanın da denize kıyısı olmadığı için [pr] LazBanika: ooohaaaaaaa amk gemlık şehir mi [pr] Roncho: LazBanika: girde bi bak ne yazdım ben [pr] Roncho: LazBanika: yerleşim yeri anlamında [pr] Roncho: LazBanika: 'This is not Bursa this is Gemlik which has 100k population (92k urban). It's in Bursa district. [pr] Roncho: LazBanika: ne demek bu? resimde ki bursa değil gemlik ama bursa ilinin içinde [pr] LazBanika: bursa nedır bılıyomusun merkez,kurşunlu,kumsaz,osmangazi gibi ilçelerde oluşan yerlesım yerı [pr] Roncho: LazBanika: gemlik var mı içinde? [pr] Roncho: LazBanika: 30km var arada [pr] LazBanika: kursunlu,mudanya,gemlik te bunlardan 3 ü [pr] LazBanika: gemlik nereye baglı kardeşim [pr] Roncho: LazBanika: sen yabancılarada büyükşehir belediyesinin nasıl bişe olduğunu anlatsana [pr] Roncho: LazBanika: o zaman samsun'u da ilkadım yapalım [pr] Roncho: LazBanika: bursayı gemlik, mudanya,x, y ayıralım [pr] Roncho: LazBanika: bu adamlar şehrin merkezini alıyo ekliyo [pr] Roncho: LazBanika: gemlik Bursa İlinin içinde bi yerleşim yeri [pr] Roncho: LazBanika: ama gemliğe bursa diyemezsin [pr] LazBanika: gemlik bursanın bi ilçesi bu kadar [pr] Roncho: LazBanika: tamam [pr] LazBanika: zaten bıtek gemlıkde degıl kursunlu,mudanya,kumsaz dada denıze kıyısı var bursanın [pr] LazBanika: ben kursunludayım amk bana ne anlatıyosun [pr] Roncho: LazBanika: lan bursayı coastal yapma şansın yok [pr] Roncho: LazBanika: kurşumnlu gemlik ayrı yerler amk [pr] Roncho: LazBanika: niye anlamıyon [pr] LazBanika: sen foruma oyle yazarsan olmaz tabı [pr] Roncho: LazBanika: 'This is not Bursa this is Gemlik which has 100k population (92k urban). It's in Bursa district.' [pr] LazBanika: lan ayrı yerler dediğin ilçeler hepsı bursaya baglı [pr] Roncho: LazBanika: aha bunu yazdım ben [pr] Roncho: LazBanika: BURSA iline bağlı amk [pr] Roncho: LazBanika: adamlar merkezi ekliyo [pr] LazBanika: e oyunda merkezmı yazıyo gemlık yazıyo [pr] Roncho: LazBanika: gemilk kurşunlu siklerinde değil [pr] LazBanika: sen oyle demıyosun ıste [pr] Roncho: LazBanika: oyunda nerde gemlik yazıyo? [pr] Roncho: LazBanika: Samsun'u İlkadım, İstanbul'u Şişli Bursa'yı Gemlik yapalım o zaman [pr] Roncho: LazBanika: senin mantığına göre böyle olacak [pr] LazBanika: hayır bursa hepsnı kapsayan bı alan [pr] Roncho: LazBanika: lan bursa il amk il [pr] Roncho: LazBanika: adamlar şehir olarak http://goo.gl/maps/Q3msO [pr] LazBanika: eee [pr] Roncho: LazBanika: bunu alıyolar [pr] Roncho: LazBanika: ili şehir olarak mı eklesin adamlar= [pr] LazBanika: bitek merkezı alıyolar desene [pr] Roncho: LazBanika: onu diyom işte kısır döngü amk [pr] LazBanika: agzın tutmuyo amk laf anşatmaya calısıyosun [pr] Roncho: LazBanika: sen anlamıyon [pr] Roncho: LazBanika: adamlar merkezi alıyolar mmerkezinde denize kıyısı yok Kafamı duvarlara vuruyodum amk
----
Φόρτωση...
Φόρτωση...
|
|
07.08.2013 - 14:36
Okumadım özet geç. oyunu bilmem ama bursa nın deniz kıyısı ilçeleri: Gemlik,Mudanya,Güzelyalı 1 tane daha vardır belki bilmiyorum.
Φόρτωση...
Φόρτωση...
|
|
Φόρτωση...
Φόρτωση...
|
Είστε βέβαιος;